SHOPPEN

Shoppa piwi

Här kan du enkelt shoppa dina egna piwis. För närvarande har vi två olika märken. Produkterna i sig är snarlika men har ändå var och en några små finesser beroende på vad man gillar. P-mate kommer med en mer slimmad förpackning, men där Paperpee har en lite mer robust sådan. Paperpee kommer med små vingar på sidan, men där P-mate inte gör det. Som du förstår är skillnaderna beroende på smak, snarare än funktion - båda kommer att vara ett sant nöje.

Köp en innan du sitter i skiten

 

Kostnadsfri leverans inom Sverige

VILLKOR

 

Betalning sker vid köptillfället och beställda produkter skickas inom kort. För alla köp gäller distansköplagen, d.v.s. att du har 14 dagars ångerrätt på oöppnad förpackning. Har du några som helst klagomål på produkten vill vi gärna höra dina synpunkter och kommer belöna alla som bidrar med att göra oss bättre.

KONTAKTUPPGIFTER

Adress

Piwi AB, Stockholm

Telefon

070-5561705

ÖPPETTIDER

 

Dygnet runt! Detta är en webshop och vi har ingen fysisk butik. Men här betalar du enkelt med kort och vi skickar snarast.

Måndag - Fredag

Hela dagen varje dag

Lördag

Ja

Söndag

Ja

PIWI AB

 

Piwi AB är ett företag med syfte att sälja och utveckla såväl produkter som tjänster inom hälsa, hygien och intimvård. Hoppas att du gillar det du sett än så länge. Hör gärna av dig med synpunkter och idéer.

KONTAKT

 

Piwi AB

Stockholm

 

info@piwi.se

 

(46)-70-5561705

SAMARBETEN

 

Vi riktar oss till såväl enskilda personer som till återförsäljare och institutioner. Just nu vill vi etablera långsiktiga samarbeten med några få aktörer, såväl privata som offentliga.

Piwi AB. Vi ses!