OM PRODUKTEN

VI KALLAR DEN PIWI

 

Det finns olika namn för den, vissa är förknippade till ett enskilt märke och vissa till vad man gör med den: kisstratt, urinella, p-mate, peebuddy och så vidare. Fast när vi började prata om den ville vi bara ha ett ord. Ett ord som man kort och gott kan förknippa med den här produkten. Så vi kallar den piwi. Och vi gillar det.

VAD ÄR PROBLEMET?

 

Man kan säga att det alltid varit ett faktum för kvinnor att förhålla sig till - att det både är mer omständigt och mer genant att kissa än för män. Vissa kvinnor kan till och med planera sin dag efter tillgång till toalett, medan det inte blir ett problem för män förrän på äldre dagar – och då uppmärksammas det gärna.

 

Det som alltid har ansetts vara ett faktum är faktiskt ett problem och som vi har lösningen på. Vi anser att det här är en jämställdhetsfråga som möjliggör kvinnor att röra sig på ett lika fritt sätt som män: hur man kan inta vätska och hur man kan göra sig av med den.

 

Det här kan framstå som ett litet problem, men lösningen är heller inte direkt dyr eller kärnfysik. Den är här, den är liten, den är enkel. Så varför välja problemet?

 

HÄLSA

Vilka risker finns det med att hålla sig och hur ofta väljer man inte bort att dricka för att slippa bli nödig.

 

HYGIEN

Hur ofräscha kan inte allmänna toaletter vara? Gör det betydligt mer tillgängligt att använda dem.

 

JÄMSTÄLLDHET

Rör dig lika fritt i det offentliga rummet som män.

Det här kan framstå som ett litet problem, men lösningen är heller inte direkt dyr eller kärnfysik. Den är här, den är liten, den är enkel. Så varför välja problemet?

PIWI AB

 

Piwi AB är ett företag med syfte att sälja och utveckla såväl produkter som tjänster inom hälsa, hygien och intimvård. Hoppas att du gillar det du sett än så länge. Hör gärna av dig med synpunkter och idéer.

KONTAKT

 

Piwi AB

Stockholm

 

info@piwi.se

 

(46)-70-5561705

SAMARBETEN

 

Vi riktar oss till såväl enskilda personer som till återförsäljare och institutioner. Just nu vill vi etablera långsiktiga samarbeten med några få aktörer, såväl privata som offentliga.

Piwi AB. Vi ses!